Waarom zie ik gereserveerd voor een klant ? Print

• 0

Als u bij Hostingwalk een domeinnaam geregistreerd ziet u meestal als u de website bezoekt:  is gereserveerd voor een klant van Hostingwalk.
Deze melding krijgt u omdat u gebruik maakt van ons DNS Beheer, en omdat u onze standaard nameservers gebruikt.

Wilt u dus uw Domeinnaam gebruiken op uw hostingpakket of elders dient u in My Hostingwalk te gaan naar uw domeinbeheer van het betreffende domeinnaam, en te klikken op Nameservers.
Hier kunt u dan uw Nameservers invullen die u heeft ontvangen via de mail met als titel:  Reseller Hosting informatie of Hosting Account informatie.