Hoe installeer ik een website of cms ? Print

• 1

Na het opleveren we van het hostingpakket krijgt u van ons een welkomstmail hierin staat alle informatie die u nodig heeft.
Zo heeft u 2 mogelijkheden om een website te uploaden en/of te installeren.

Via een FTP Programma (zoals  Filezilla)

hierbij vult u in bij
hostnaam:     ftp.uwdomeinnaam.nl  (uwdomeinnaam vervangen door uw eigen domein.)
username:    uw Directadmin gebruikersnaam
password:   uw Directadmin wachtwoord

U dient alleen bestanden te uploaden in de map:   Public_html
Hier kunt u dan uw  website bestanden of Wordpress bestanden in plaatsen (uiteraard wel indien .ZIP bestand eerst lokaal uitpakken op uw PC.)

Via Directadmin Installatron

U logt eerst in Directadmin via  uwdomein.nl:2222 met de toegezonde gegevens.
ZIe onderstaande Video voor de benodigde stappen: