Registrar werkt verhuizing of quarantaine .nl domein tegen Print

• 227

Hoe verhuis ik een .NL domeinnaam die in quarantaine is bij een andere registrar?
Een .NL domeinnaam die in quarantaine is bij een andere registrar kan niet op normale wijze met een token verhuisd worden.

Om de domeinnaam te verhuizen uit quarantaine kunt u de volgende documenten aan ons verzenden:

1. Een uittreksel van de KvK van de houder (indien de houder een bedrijf is).
  2. Een kopie van een legitimatiebewijs van de houder.
  3. Een schriftelijk verzoek (brief met handtekening) waarin de houder aangeeft de domeinnaam naar Hostingwalk te willen verhuizen.

De kosten voor het uit quarantaine verhuizen van een .NL domeinnaam bedragen € 60,- (excl BTW).
Indien uw huidige Registrar geen EPP Code wilt verstrekken kunt u een escalatie procedure starten. (zelfde 3 documenten)