Wordpress beveiligingsmaatregel Print

• 450

Wordpress beveiligingmaatregel

Waarom krijg ik een extra inlog melding bij mijn Wordpress Admin ?

Momenteel neemt het aantal bruto force aanvallen op wordpress sites toe, zo heeft CloudFlare 60 miljoen inlog pogingen afgeslagen in 1 uur tijd!
Het gaat dus om een botnetwerk van erg grote omvang en opgezet door verschillende hackers/kwaadwillenden die uit zijn op uw gegevens van uw blog/website.
Naast dat ze proberen in te breken op uw website kunnen zij ook onze systemen overbelasten doordat we vele request(aanvragen) per seconde opvragen.

Welke maatregelen hebben wij genomen ?
Sinds 2013 en zelfs daarvoor zijn deze aanvallen al actief op het net echter sinds begin 2014 nemen de grote van deze aanvallen in rap tempo toe, de reden is hiervoor dat meeste Wordpress websites niet goed beveiligd zijn hiertegen,  hierdoor waren wij genootzaakt om een extra inlog maatregel toe te voegen omdat het niet mogelijk is om deze aanvallen te blokkeren via een Firewall.

Op alle wp-login.php pagina`s krijgt u nu een melding te zien:
"Tijdelijke extra inlog anti-ddos aanval maatregel. Vul in bij gebruikersnaam: login en ook bij wachtwoord: login"
U kunt deze melding weg halen door bij gebruikersnaam in te vullen:  login   en ook bij wachtwoord:  login

Hoelang blijft deze maatregel actief ?
Voorlopig zal deze maatregel van kracht blijven, echter is het mogelijk deze melding weg te halen door uw wp-login.php link te hernoemen dit kan via de plugin:
https://wordpress.org/plugins/better-wp-security/   (u kunt deze ook downloaden vanaf uw Wordpress Admin pagina.)
Hier kunt u een slug opgeven voor uw wp-login.php en deze kunt u dan aanpassen naar:   www.uwsite.nl/wplogin of welke naam voor u geschikt is.

Wij zullen voor 2015 iedere Webhosting platform overzetten op Cloud Hosting hierbij draait iedere website op zijn eigen capaciteit waardoor uw 'buurman website' niet uw website kan beinvloeden door vele requests.
Daarnaast blijven we zoeken naar een vriendelijkere oplossing.