Domeinnaam verhuiscode (EPP code) opvragen Print

• 0

Een EPP code in Nederlands ook wel verhuiscode (of transfertoken) genoemd is een geheime code voor uw domeinnaam, deel deze code alleen als met organisaties die jij vertrouwt om jouw domeinnaam te beheren.

Via Hostingwalk kun je eenvoudig zelf een verhuiscode opvragen.

• 1. Ga naar Mijn Domeinnamen
  • 2: Klik op de gewenste domeinnaam
  • 3) Klik op: EPP code aanvragen
  • 4) Je verhuiscode zie je direct in beeld, of wordt naar je toe gemaild.

Houd rekening dat een verhuizing enkele dagen kan duren, en dat dit ook gevolgen kan hebben voor de bereikbaarheid van uw website en/of email.