De account aanmelding is onjuist of uw account is tijdelijk uitgeschakeld. Wacht en probeer het later opnieuw. Print

• 0

De account aanmelding is onjuist of uw account is tijdelijk uitgeschakeld. Wacht en probeer het later opnieuw.

Als je wilt inloggen op Magento Admin kan het zijn dat je de volgende foutmelding krijgt:

"De account aanmelding is onjuist of uw account is tijdelijk uitgeschakeld. Wacht en probeer het later opnieuw."