G Suite Licenties Print

• 0

Wat zijn G Suite licenties?

G Suite bestaat uit 3 verschillende licenties: G Suite Basic / G Suite Business / G Suite Enterprise.

De kosten voor de licenties zijn afhankelijk van welk pakket je neemt, zo betaal je voor G Suite Basic €5,20 G Suite Business €10,40 en voor G Suite Enterprise betaal je €23 per gebruiker, per maand.

De maandelijkse kosten die je kwijt bent voor G Suite is dus afhankelijk hoeveel medewerkers een G Suite plan (licentie) nodig heeft.

G Suite Licenties

G Suite van Google geeft de mogelijkheid om licenties af te nemen ook wel gebruikers genoemd, voor een gebruiker betaal je een vast maandbedrag, bij Hostingwalk kun je iedere maand je G Suite gebruikers gratis up of downgraden, vooral voor grote organisaties is dit handig gezien het medewerkersbestand regelmatig kan veranderen, waardoor je G Suite kosten altijd gelijk blijft met het aantal medewerkers dat een G Suite account nodig heeft.

Overzicht G Suite licenties & Bestellen

Onze volledige licenties kun je rustig teruglezen op https://www.hostingwalk.com/nl/g-suite hier kun je ook eenvoudig G Suite bestellen en meer informatie verkrijgen over G Suite.