Directadmin wachtwoord vergeten Print

• 0

Directadmin wachtwoord vergeten

Via Directadmin controlpaneel kun je inloggen en je website beheren, hiervoor heb je een gebruikersnaam en wachtwoord nodig, het wachtwoord voor directadmin krijg je van Hostingwalk altijd per e-mail en kun je dus altijd terugvinden in je mailbox.

Mocht je echter deze mail niet meer hebben, kun je contact opnemen via support@hostingwalk.com we zullen dan een nieuw wachtwoord toesturen.

Hoe kan ik me wachtwoord aanpassen of resetten?

Het is uit veiligheidsoverwegingen niet mogelijk om zelf een wachtwoord te kiezen.

Ik denk dat iemand mij wachtwoord heeft, of heb die gegeven

We raden nooit aan je Directadmin wachtwoord te delen met andere, indien je hulp nodig hebt bij je website kun je altijd een FTP account of extra MySQL gebruiker aanmaken die toegang heeft tot de database.

Mocht je toch iemand je directadmin wachtwoord hebben gegeven, raden we aan je directadmin wachtwoord te resetten.