CloudLinux Installeren op CentOS 7 Print

• cloudlinux, directadmin
  • 0

Cloudlinux is het besturingsysteem voor hostingservers. Cloudlinux zorgt ervoor dat iedere website zijn eigen capaciteit op de server krijgt zodat er geen hoge overbelasting kan plaatsvinden.

Ook bied het extra features zoals PHP Selector met meer keuze mogelijkheden voor de eindklant.

Het is niet moeilijk om CloudLinux OS te installeren als je al CentOS 7 met Directadmin draait, CloudLinux zet alles automatisch om voor je.

Uitvoeren via SSH
$ wget https://repo.cloudlinux.com/cloudlinux/sources/cln/cldeploy
$ sh cldeploy -k <activation_key> # if you have activation key
or
$ sh cldeploy -i # if you have IP based license
$ reboot

Je draait nu CloudLinux! Als je inlogt bij Directadmin kun je via LVE Manager extra features instellen.

Mocht je een CloudLinux licentie nodig hebben of CloudLinux Support neem gerust contact met ons op!