Bijwerken mislukt: Verbinding verbroken of de server is druk. Probeer het later opnieuw. Print

• wordpress
  • 0

Als je een plugin of thema wilt updaten dan krijg je soms de melding:

Bijwerken mislukt: Verbinding verbroken of de server is druk. Probeer het later opnieuw.

Dit komt omdat de mappen van je WordPress installatie niet de juiste rechten hebben.

Oplossing 1:   Voeg deze regel toe aan wp-config.php

define( 'WP_TEMP_DIR', ABSPATH . 'wp-content/tmp/') ;

Oplossing 2:  update de rechten van je mappen (naar 775)

Dit kan via FileZilla, SSH maar je webhoster kunt dit doen voor je.